Incerc de minute bune sa astern cateva cuvinte pe blog si pur si simplu nu reusesc. Ma uit ca o tampita la poza pe care am gasit-o cu greu,astfel incat sa exprime exact starea pe care o am si ma simt goala,exact ca fata din imagine. Nu stiu de ce nu am mai putut sa scriu…si as fi avut atat de multe lucruri sa spun….si este foarte ciudat,dat fiind faptul ca este una din putinele mele pasiuni. S-a schimbat atat de mult viata mea in tot acest timp,incat nu stiu de unde as putea incepe.

Tot ce pot sa spun este ca in acest moment traiesc alaturi de un barbat minunat ( despre care am mai scris in trecut) care ma multumeste din toate punctele de vedere. Pot spune ca pentru moment cealalta C. este linistita,nu mai urla dupa nou si ma lasa si pe mine sa ma linistesc (pana cand…nu stiu) . Este adevarat ca in tot acest timp m-am luptat cu ea,am incercat cat de mult am putut sa inchid orice fel de tangenta cu alti barbati,doar ca sa nu il pierd pe el. Nu stiu daca il iubesc cu adevarat,dar stiu ca ma simt linistita si fericita langa el. M-am mutat la el ( stiu…eram amanta care traia in „cuibusoare” platite de „un el”),acum nu mai sunt amanta pentru ca nu am ce sa impart cu o alta ea,fiindca o ea nu mai exista…sunt doar eu…Minunea lui. Suntem doar noi doi,ne iubim mult si ne intelegem din priviri (lucru foarte important). I-am cunoscut parintii (si el pe ai mei) si copilul si am facut cunostinta cu lumea si religia lui cu care m-am obisnuit foarte repede.

Si acum mai am momente cand ma cuprinde o stare de „ciudatenie” si ma gandesc cat de mult isi poate schimba un om viata peste noapte.

M-am ingrasat 3 kg,pe care nu le-am dat jos doar pentru ca lui ii plac si incerc sa ii satisfac si eu lui placerile,asa cum si el face cu mine.

Uneori imi este dor de trecutul meu,dar mereu imi spun ca trebuie sa ma „cumintesc” si eu si sa imi fac o familie ( sper sa ma tina faza 😁).  In 7 luni am vizitat alaturi de el 9 tari si imi place mult cand facem totul impreuna. Imi place cand el sta  seara la birou si munceste,iar eu stau cu laptop-ul in brate pe canapea si ma uit la seriale…privind-ul din cand in cand cum sta concentrat…imi place cand gatim impreuna (mai mult el),am invatat si eu sa gatesc ,dar totusi el gateste mai bine…imi place cand ne plimbam cu masina aiurea seara prin oras tinandu-ne de mana…ador cand stam imbratisati in pat(pozitia lingurita),si ii simt respiratia langa urechea mea…ma innebuneste de fiecare data cand facem dragoste ( si asta conteaza foarte mult)…per ansamblu imi place tot ce facem noi.

Am inceput din nou sa scriu pentru ca am simtit ca acum pot. Promit ca voi mai scrie si de fiecare data voi dezvalui cate putin din tot timpul in care nu am scris!

Lasă un comentariu